Over de kunst van het stilstaan bij wat jou beweegt …

Werkwijze

Een bottom-up benadering:
'Respecteer je lichaam, volg je hart en gebruik je hoofd'

Tijdens het coachingstraject leert u op welke manier uw eigen lichaam energie genereert en verbruikt. In de drukte van alle dag zijn we vaak niet gewend stil te staan bij wat ons beweegt. Tijdens de coaching kunt u ervaren welke invloed uw gedachten, emoties, lichaam en gedrag hebben op uw energiebalans. Met behulp van Hartcoherentie en HRV feedback wordt u bewuster en leert u vaardigheden om uw eigen gedachten, emoties, lichamelijke reacties en gedrag optimaal op elkaar af te stemmen en zelf te reguleren. Daardoor kunt u uw eigen energie beter managen ook tijdens stressvolle situaties. Deze vaardigheden zullen u helpen gezonde keuzes te maken in uw werk- en privé situatie. Daarnaast leert u om coherent en transparant te communiceren naar uw omgeving met als doel op een respectvolle manier tot een win-win te komen.

Stop searching for what you're missing,
Start creating what you're wishing.

Hoe ga ik te werk?
Tijdens de intake gaan we samen uw hulpvraag zorgvuldig in kaart brengen. U doet dan ook uw eerste ervaringen op met het HRV biofeedback programma van HeartMath. Daarnaast vind ik het belangrijk om de wederzijdse verwachtingen en verantwoordelijkheden helder te benoemen naar elkaar. Aan het eind van de intake kunnen we dan samen beslissen waar de mogelijkheden liggen voor een coachingstraject op maat.

De intake duurt 1,5 uur en de andere sessies gemiddeld 1 uur. Een heel coaching traject vraagt gemiddeld 7 sessies verspreid over een periode van 2 maanden.

Kosten
Werken aan Veerkracht training 1:1 € 75,00 per sessie (gemiddeld 1 uur).

Werken aan Veerkracht Groepstraining: Prijs in overleg. Programma op maat.
4 dagdelen over een periode van 1 maand

Effectevaluatie
Het onderzoeksbureau Soffos evalueert het coaching traject waardoor u na afloop van het traject inzicht krijgt in de veranderingen die hebben plaatsgevonden ten opzicht van het begin.

Wat mag ik van u verwachten?
Bereidheid om uw eigen gedrag te spiegelen en de bereidheid om te willen veranderen als dat nodig mocht blijken

Waar?
De coaching vindt plaats in Haren (Gn).
Locatie: Praktijk de Jonge & Roorda Hooftlaan 73. 9752 GC Haren
Op loopafstand van het transferium in Haren, waardoor ook goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Groningen